پالت پلاستیکی + خرید و قیمت در زمستان 1403

پادکست پالت پلاستیکی

پالت پلاستیکی زرد

قیمت: 350/000 تا 650/000 تومان

ابعاد: 130*110

وزن: 14 و 18 کیلوگرم

ارتفاع: 15سانتی‌متر

فقط عمده

پالت پلاستیکی سفید

قیمت: 350/000 تا 650/000 تومان

ابعاد: 130*110

وزن: 14 و 18 کیلوگرم

ارتفاع: 15سانتی‌متر

فقط عمده

پالت پلاستیکی آبی

قیمت: 350/000 تا 650/000 تومان

ابعاد: 130*110

وزن: 18 کیلوگرم

ارتفاع: 15سانتی‌متر

فقط عمده

بارگیری پالت پلاستیکی

اینفوگرافیک پالت پلاستیکی

پالت پلاستیکی چیست؟

پالت پلاستیکی یک ساختار مسطح است که برای نقل و انتقال کالاها و بارها استفاده می‌شود. این نوع پالت از مواد پلاستیکی ساخته شده و معمولاً دارای یک ساختار مشبک است که به حمل و نقل کالاها با استفاده از جک‌های بالابر و وسایل نقلیه کمک می‌کند. پالت‌های پلاستیکی می‌توانند در انواع و ابعاد مختلف و با ویژگی‌های متنوع تولید شوند. انواع این پالت‌ها معمولاً در استانداردهای مختلفی برای کاربردهای خاص مانند صادرات یا حمل و نقل محصولات خاص تولید می‌شوند. بسیاری از مشاغل با کالاهای مختلف سروکار دارند و مجبور هستند این کالاها را انبار کنند و یا آن‌ها را از نقطه‌ای به نقطه‌ای دیگر جابه‌جا کنند. اما این کسب‌وکار‌ها باید از چه وسیله‌ای استفاده کنند که در حین نگهداری در انبار و همچنین حین جابه‌جایی اتفاقی برای این وسیله‌ها نیوفتد؟ بهترین و کار راه‌ اندازترین وسیله‌ای که این افراد می‌توانند استفاده کنند، پالت‌های پلاستیکی هستند. اما پالت‌های پلاستیکی چه چیزی هستند؟ پالت‌ها وسیله‌ای هستند که در زیر وسایلی که باید در انبار نگهداری شوند، قرار می‌گیرند و از کالاهای انبار در برابر عواملی چون رطوبت یا حمله جانورهای موذی و موارد بسیاری از این دست محافظت می‌کنند.

این وسایل به گونه‌ای طراحی شده‌اند که لیفتراک‌ها و یا جک‌های دستی که برای حمل و نقل وسایل استفاده می‌شوند، می‌توانند به آسانی روی آن‌ها قرار بگیرند و جا‌به‌جا شوند. یکی‌دیگر از کاربردهای پالت‌ها؛ نظم‌دهی به انبارها است.

از آنجایی که پالت‌های پلاستیکی مصارف مختلفی دارند، با ابعاد و اندازه‌های متفاوتی هم تولید می‌شوند که این ویژگی به شما این امکان را می‌دهد تا متناسب با نیاز کسب‌وکارتان پالت مناسب را تهیه کنید. یکی از مزیت‌های تهیه پالت‌های پلاستیکی این است که مانند پالت‌های چوبی منبع رشد باکتری‌ها نمی‌باشند و در معرض خطر آلودگی نیستند و گزینه مناسبی برای حمل‌ونقل مواد غذایی به حساب می‌آیند.

ویدیو فرایند تولید پالت پلاستیکی

انواع پالت پلاستیکی

  • پالت دندانه دار: پالت‌های پلاستیکی دندانه دار نوعی پالت پلاستیکی هستند که بر خلاف تصورات نتوانستند نظر کسب‌وکارها را جلب کنند و به عنوان یک پروژه شکست خورده به کار خود پایان دادند.
  • پالت تو هم خور: پالت پلاستیکی تو هم خور دومین مدل از سه گانه پالت‌های پلاستیکی است و نوع ساخت آن‌ها به گونه‌ای است که داخل یکدیگر قرار می‌گیرند.نحوه ساخت و جای گیری این مدل باعث شده تا فضای کمی را به تصرف خودش در آورد. این نوع از پالت‌های پلاستیکی بهترین گزینه برای کسب‌وکارهایی مانند فروشگاه‌های مواد غذایی است که فضایی کمی در اختیار دارند و باید در حداقل فضا، حداکثر کالا را جای دهند و به آن‌ها نظم بدهند.
  • پالت پشت دار: همانطور که پیش‌تر گفتیم پالت‌های پلاستیکی مدل به روز شده پالت‌های چوبی هستند. همین عامل باعث شده تا پالت های پلاستیکی پشت دار؛ شباهت زیادی به نسل قبلی خود؛ یعنی پالت‌های چوبی داشته باشند. کاربرد این مدل بیشتر در صنایع بزرگی مانند کارخانه‌ها است. این نوع از پالت‌ها آنقدر محکم و بادوام هستند که می‌توانید چندین ردیف کالا را روی آن‌ها قرار دهید. شما حتی می‌توانید از پالت پلاستیکی دست دوم هم استفاده کنید و بدون آن که مبلغ زیادی بپردازید، همان کیفیت را دریافت کنید.
پالت پلاستیکی

ساختار مختلف پالت پلاستیکی

پالت‌های پلاستیکی در ساختارهای مختلفی طراحی می‌شوند، هرکدام از این ساختارها برای نیازها و کاربردهای خاصی مناسب هستند. در زیر، ساختارهای معمول پالت‌های پلاستیکی را می‌توانید ببینید:

ساختار گره‌دار (Grid Top): این نوع پالت‌ها دارای ساختار گره‌دار مشبک هستند که از سوراخ‌هایی به شکل مربع یا مستطیل تشکیل شده‌اند.
مناسب برای حمل و نقل بارهایی که به تهویه هوا نیاز دارند.

ساختار بسته (Closed Deck): در این نوع پالت، سطح بالای پالت بسته و بدون سوراخ است.
مناسب برای حمل و نقل بارهای که نیاز به پایه یا سطح صاف دارند، یا ممکن است با سایر اجسام کوچک مختلط شوند.

ساختار مشبک با شکاف (Ventilated): این نوع پالت دارای ساختار مشبک است اما با شکاف‌های برش خورده که امکان تهویه بهتر را فراهم می‌کند.
برای محصولاتی که به هوا نیاز دارند یا در محیط‌های خنک‌تر نگهداری می‌شوند، مناسب است.

پالت با پایه‌های بلند (High-Lo): این نوع پالت دارای پایه‌های بلندتر است که در استفاده از مکانیزم‌های بلند کننده کمک می‌کند.

ویژگی های مثبت پالت پلاستیکی

پالت‌ها بر اساس جنسی که از آن ساخته شده‌اند به سه دسته پالت‌های پلاستیکی، پالت‌های فلزی و پالت‌های چوبی تقسیم می‌شوند. شاید تصور کنید در بین این سه مورد نوع پلاستیکی آن نسبت به دو مورد دیگر ضعیف‌تر است، که این مورد را در همین لحظه نقض می‌کنیم.

چرا که پالت‌های پلاستیکی از متریال با کیفیت و درجه یک ساخته می‌شوند و از نظر مقاومت تضمین شده هستند و به هیچ عنوان دست شما را در پوست گردو نمی‌گذارند و برای شما دردسری ایجاد نمی‌کنند.

این نوع از پالت‌ها حتی اگر آسیب هم ببینند، می‌توان آن‌ها را فروخت و به قول معروف نقدشان کرد. پالت‌های پلاستیکی در اصل نسل جدید پالت‌های چوبی و فلزی هستند. این نوع از پالت‌ها وزن بسیار بالایی داشتند و به همان نسبت مقاومت کمتری هم داشتند. اما با ظهور پالت‌های پلاستیکی سبک و مقاوم؛ دوره‌ای نوع از پالت‌ها به سر آمد.

پالت پلاستیکی

مصارف پالت پلاستیکی

انبارها تنها مکان‌هایی هستند که باید کالاهای مختلف را در آنجا نگهداری کنیم و باید فضای آن‌ها را مدیریت شده و با نظم استفاده کنیم. بهترین وسایلی که می‌توان برای نظم‌دهی و مرتب‌سازی انبارها استفاده کرد، پالت‌های پلاستیکی هستند. شما می‌توانید از پالت‌ها استفاده کنید و انبار خود را بر اساس شیوه‌های خاص خودتان طبقه‌بندی کنید. مطمئنا با این کار می‌توانید علاوه بر سامان‌دهی مکان انبار ، سرعت کارتان را نیز بهبود ببخشید و امکان جابه‌جا شدن، گم شدن و به طور کلی رخ دادن انواع حادثه‌ها را از بین ببرید. این نوع از پالت‌ها انواع مختلفی دارند که می‌توانید بسته به نیازتان یک مورد را انتخاب کنید و از آن‌ها استفاده کنید.خوشبختانه پالت‌های پلاستیکی محدودیت استفاده ندارند و هر نوع کالایی را می‌توان روی آن‌ها قرار داد. یکی‌دیگر از کاربردهای پالت پلاستیکی نگهداری کالاها در برابر عواملی مانند رطوبت و گرد و خاک و غیره است که می‌توانند بر کالا اثر منفی بگذارند. شایان به ذکر است پالت‌های پلاستیکی کار را برای جابه‌جایی در انبارها به وسیله لیفتراک‌ها و جک‌های دستی آسان کرده است.

مزایای پالت پلاستیکی

  •  بهداشت بالا نسبت به پالت چوبی.
  •  عمر بالاتر به دلیل استفاده از مواد پلیمری فشرده.
  • مقاومت در برابر خوردگی و ضربه.
  •  مقاومت بسیار بالا در شرایط جوی نسبت به پالت چوبی.
  • پالت پلاستیکی دارای قابلیت شستشو و ضدعفونی می‌باشد.

معایب پالت پلاستیکی

  •  قیمت بالاتر به نسبت به پالت چوبی.
  •  در صورت شکسته شدن قابلیت تعمیر و بازسازی ندارد.
  • در ساخت پالت پلاستیکی از نفت استفاده می‌شود که امروزه به دلیل آسیب به محیط زیست استفاده از مواد پلاستیکی در جهان منع و محدود شده است.
  • وزن بیشتر نسبت به پالت چوبی.
  • مشکلات بازیافت از جمله زیرساخت تخصصی و فرایند خاص برای بازیافت.

پالت پلاستیکی دست دوم

پالت‌های پلاستیکی دست دوم همان پالت‌های پلاستیکی در حد نو هستند با این تفاوت که هزینه‌ای که برای تهیه آن‌ها می‌پردازید بسیار کمتر است و در اصل سود اقتصادی زیادی به همراه دارد. جنس پالت‌های پلاستیکی باعث شده تا در برابر اکسید شدن و زنگ زدن و همچنین پوسیدگی و خوردگی مقاوم باشند و به مرور زمان آسیبی متوجه آن‌ها نشود. همین علت کافی است تا صاحبین کسب‌وکارهای بزرگ‌وکوچک اقدام به خرید پالت‌های پلاستیکی دست دوم کنند.
شهر پالت سال‌هاست که به تامین پالت‌های پلاستیکی دست دوم و همچنین پالت‌های چوبی دست دوم می‌پردازد و به عنوان بزرگ‌ترین تامین‌کننده انواع پالت‌های پلاستیکی و چوبی شناخته می‌شود.
مفتخریم که به سمع و بصر شما عزیزان برسانیم که شهر پالت نه تنها بازار ایران، بلکه بازار خاورمیانه را نیز به تصرف خود درآورده است و به واسطه کیفیت بالا و قیمت‌های مناسبش نسبت به دیگر تامین‌کنندگان برتری یافته است.

پالت پلاستیکی

مزایای استفاده از پالت پلاستیکی دست دوم

استفاده از پالت‌های پلاستیکی دست دوم نیز می‌تواند با مزایا همراه باشد. در زیر به برخی از این مزایا اشاره شده است:

صرفه‌جویی در هزینه: پالت‌های پلاستیکی دست دوم معمولاً با قیمت کمتری در دسترس هستند نسبت به پالت‌های جدید. این موضوع به کسانی که به دنبال صرفه‌جویی در هزینه هستند، جذابیت دارد.
حفاظت از محیط زیست: بازیافت و استفاده مجدد از پالت‌های پلاستیکی به معنای کاهش تولید زباله‌ها و مصرف مواد جدید است. این اقدام به حفاظت از محیط زیست کمک می‌کند.
پایداری زیست‌محیطی: استفاده از پالت‌های بازیافتی می‌تواند نشانگر تعهد به پایداری زیست‌محیطی باشد و به شرکت‌ها کمک کند تا در سیاست‌های حفاظت از محیط زیست خود مؤثر باشند.
کاهش انرژی مصرفی: تولید پالت‌های پلاستیکی جدید نیاز به مصرف انرژی زیادی دارد. با استفاده از پالت‌های دست دوم، می‌توان از این نظر نیز به صرفه‌جویی در انرژی دست یافت.

هرچند که استفاده از پالت‌های دست دوم مزایای محیطی و اقتصادی زیادی دارد، اما مهم است که به شرایط و استانداردهای هر پالت توجه شود و از کیفیت آن اطمینان حاصل شود تا نیازهای حمل و نقل و ذخیره‌سازی کالاها به درستی تأمین شود.

نکات قابل توجه پیش از خرید پالت پلاستیکی

قبل از خرید پالت پلاستیکی، مهم است تا مراقب باشید و اقدامات مربوطه را انجام دهید تا اطمینان حاصل کنید که پالت‌ها به نیازهای شما و استانداردهای مورد نظرتان می‌پردازند. در این راستا، نکات زیر ممکن است مفید باشند:

استفاده از تامین‌کنندگان معتبر: انتخاب تامین‌کنندگان معتبر و قابل اعتماد از ابتدا بسیار مهم است. تحقیق کنید و بازخوردها و نظرات مشتریان قبلی را بررسی کنید.
بررسی کیفیت و ویژگی‌ها: پیش از خرید، به دقت ویژگی‌های پالت‌ها را بررسی کنید. از نظر مقاومت، ابعاد، طراحی سطح، و مواد استفاده شده، اطلاعات دقیق را چک کنید.
تعداد و حجم سفارش: مقدار دقیقی از پالت‌هایی که نیاز دارید را مشخص کنید. همچنین، در صورت امکان، تخمینی از حجم سفارش‌های آینده خود داشته باشید.
تحویل و هزینه حمل و نقل: هزینه حمل و نقل و زمان تحویل پالت‌ها را در نظر بگیرید. همچنین از شرایط تحویل و شرایط پرداخت آگاه شوید.
مشاهده نمونه: اگر امکان دارد، نمونه پالت‌ها را مشاهده کنید یا نمونه‌ها را درخواست کنید تا به صورت مستقیم از کیفیت آنها مطمئن شوید.
استفاده از مشاوره تخصصی: در صورتی که تجربه کافی در انتخاب پالت ندارید، با متخصصان یا مشاوران ما صحبت کنید تا بهترین گزینه را بر اساس نیازهای خود انتخاب کنید.
خدمات پس از فروش: اطمینان حاصل کنید که تامین‌کننده خدمات پس از فروش قابل اعتماد و قوی دارد و در صورت نیاز به خدمات پشتیبانی مشتریان پاسخگو خواهد بود.
با رعایت این نکات، می‌توانید بهترین پالت‌های پلاستیکی را برای نیازهای شما انتخاب کنید.

بررسی کیفیت پالت پلاستیکی پیش از خرید

بررسی کیفیت پالت پلاستیکی پیش از خرید از اهمیت بسیاری برخوردار است تا اطمینان حاصل شود که پالت‌ها به نیازها و استانداردهای شما پاسخ می‌دهند. در این راستا، می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:

بررسی ساختار فیزیکی: پالت‌ها را از نظر ساختار بررسی کنید. مطمئن شوید که هیچ شکستگی، ترکیب، یا آسیب جدی دیگری وجود ندارد.
بررسی مقاومت: مقاومت پالت‌ها به فشار، ضربه، و وزن بار مهم است. از تحمل وزن مشخصات تکمیلی استفاده کنید و مطمئن شوید که پالت‌ها توانایی تحمل وزن محموله را دارند.
بررسی جزئیات ساخت: به جزئیات ساخت پالت‌ها توجه کنید. مثلاً لبه‌ها، پایه‌ها، و قسمت‌های اتصال را بررسی کنید تا مطمئن شوید که با کیفیت ساخته شده‌اند.
بررسی مواد استفاده شده: اطمینان حاصل کنید که پالت‌ها از مواد با کیفیت و مقاوم استفاده شده‌اند. مطمئن شوید که مواد پالت مقاوم در برابر شرایط محیطی و مواد شیمیایی هستند.

این اقدامات به شما کمک می‌کنند تا از کیفیت پالت‌های پلاستیکی مطمئن شوید و از انتخاب صحیح برخوردار شوید.

خرید پالت پلاستیکی

برای خرید پالت پلاستیکی و دریافت مشاوره کامل با شهر پالت تماس بگیرید تا مشاورین ما بهترین نوع و ابعاد پالت پلاستیکی برحسب نیاز را به شما پیشنهاد دهند. کافی است نیاز خود را مشخص کنید و پالت‌های پلاستیکی دست دوم اما درجه یک را از شهر پالت خرید کنید. نوع کسب‌وکارتان را در قسمت کامنت‌ها به ما بگویید تا مناسب‌ترین پالت را به شما معرفی کنیم.
یک بار خرید کنید و برای همیشه مشتری شهر پالت شوید.

قیمت پالت پلاستیکی

پالت پلاستیکی در ابعاد، اندازه و شکل‌های مختلف تولید می‌شود و به همین علت قیمت‌های متنوعی دارد. تمامی این عوامل و موارد دیگری چون کیفیت مواد سازنده پالت، مدل آن و کاربردش بر قیمت این وسیله تاثیرگذار هستند. برای اطلاع از قیمت‌های شهر پالت کافی است به بخش پالت‌های پلاستیکی سایت سر بزنید و از آن‌ها مطلع شوید.

سوالات متداول هنگام خرید پالت پلاستیکی

پالت پلاستیکی در برابر حشرات و رطوبت مقاوم است؟

بله، پالت پلاستیکی به دلیل استفاده از مواد پلیمری در ساخت مقابل حشرات و قارچ‌ها کاملا مقاوم هستند.

پالت پلاستیکی در برابر وزن بالا و ضربه مقاومت کافی دارد؟

پاسخ: بله، پالت پلاستیکی دارای مقاومت بالا در برابر ضربه و از تحمل وزن بالا برخوردار است. مواد پلاستیکی مورد استفاده در تولید پالت‌های پلاستیکی عموماً از مواد با کیفیت بالا می‌باشند. این مواد معمولا شامل و پلی‌وینیل کلراید (PVC)،  پلی‌پروپیلن (PP) و  پلی‌اتیلن (PE)  هستند.

میزان تحمل بار پالت‌های پلاستیکی معمولا چقدر می‌باشد؟

پاسخ: ظرفیت تحمل بار پالت پلاستیکی به مواد ساخته‌شده از آن، ساختار داخلی، ابعاد، و نوع تقسیم‌بندی بستگی دارد. به طور معمول هر پالت پلاستیکی در حالت ثابت بین 3 تا 3.5 تن و در حالت متحرک بین 1.5 تا 2 تن تحمل بار دارد.

پالت‌های پلاستیکی قابل بازیافت هستند؟

بله، بسیاری از پالت‌های پلاستیکی قابل بازیافت هستند. این ویژگی به معنای این است که پس از استفاده، می‌توانند با فرآیند بازیافت به منظور تولید مواد بازیافتی مورد استفاده قرار گیرند. این مواد بازیافتی می‌توانند برای تولید پالت‌های جدید یا سایر محصولات پلاستیکی استفاده شوند. این ویژگی از نظر محیط زیست بسیار مهم است، زیرا امکان دوباره استفاده از مواد پلاستیکی به کاهش میزان زباله و مصرف منابع طبیعی کمک می‌کند. همچنین، استفاده از پالت‌های قابل بازیافت در سلسله تأمین می‌تواند در جهت کاهش اثرات منفی بر محیط زیست و مصرف انرژی موثر باشد.

15 در مورد “پالت پلاستیکی + خرید و قیمت در زمستان 1403”

  1. سلام برای خرید پالت پلاستیکی حضوری میتونیم بیایم از نزدیک کیفیت کار رو بسنجیم؟

    1. مدیر سایت

      با سلام و احترام
      بله به صورت حضوری میتونید تشریف بیارید برای خرید.
      جهت هماهنگی با ما تماس بگیرید.

  2. سلام وقت بخیر
    قیمت هر پالت پلاستیکی از پالت چوبی بیشتره؟

    1. مدیر سایت

      با سلام و احترام
      بله پالت های پلاستیکی قیمت بالاتری نسبت به پالت های چوبی دارند.

  3. سلام وقت بخیر پالت پلاستیکی در تیراژ بالا موجودی دارید برای ثبت سفارش؟؟

    1. مدیر سایت

      با سلام و احترام
      بله، جهت دریافت اطلاعات کامل و خرید پالت پلاستیکی با ما تماس بگیرید.

  4. شما فقط فروشنده پالت پلاستیکی هستید؟
    من ۵۰۰۰ عدد پالت پلاستیکی دارم جهت خرید ایمیل بزنید

  5. سامان پناهی

    برای ساخت پالت پلاستیکی چه موادی استفاده می شود؟

    1. مدیر سایت

      با سلام و احترام
      برای ساخت پالت پلاستیکی، معمولاً از پلیمرهایی مانند پلی اتیلن، پلی پروپیلن و… استفاده می‌شود.

    1. مدیر سایت

      با سلام و احترام
      بله بازدید حضوری جهت خرید انواع پالت پلاستیکی امکان پذیره

  6. لطفا لیست قیمت پالت های پلاستیکی موجود رو برای بنده ایمیل کنید

  7. لطفا لیست قیمت پالت های پلاستیکی موجود رو برای بنده ایمیل کنید
    برای صادرات میخوام

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.

به بالا بروید